Techniekplein Emmen staat op vakbeurs MAIN Industry

Emmen - Techniekplein Emmen is woensdag 27 en donderdag 28 maart present tijdens de tweede editie van vakbeurs MAIN Industry 2019 in Martiniplaza in Groningen.

MAIN Industry is een platform voor de maakindustrie in Noord-Nederland. Techniekplein Emmen bestaat uit de bedrijven JD Techniek, Peters Metaaltechniek, DYNES Stoomtechniek, Elektromotoren en Electrotechniek Emmen.

Wethouder Guido Rink: "Uniek aan het Techniekplein is de samenwerking tussen de bedrijven waardoor zij een totaalconcept kunnen bieden op het gebied van techniek, installatie, onderhoud en service. Mooi om te zien hoe samenwerking je verder kan brengen."

JD Techniek, Peters Metaaltechniek, DYNES Stoomtechniek, Elektromotoren en Eletrotechniek Emmen zijn allen gevestigd aan de Willem Schoutenstraat in Emmen. Zij bieden een breed assortiment aan werktuigbouwkundige componenten, elektrotechnische installatie en een op maat gesneden service. De bedrijven maken gebruik van elkaars specialisme en wisselen onderling personeel uit. De onderlinge samenwerking maakt aanbiedingen mogelijk van een compleet service onderhoudspakket voor industrietoepassingen.

Harrie Jager van JD Techniek vertelt waarom deze samenwerking zo uniek is: ‘De bedrijven op het Techniekplein zijn op hun best wanneer onze klant een calamiteit heeft wat via de normale route niet snel opgelost kan worden. De deelnemers van het Techniekplein met al hun ervaring en connecties, kunnen dan in de meeste gevallen tijdig een passende oplossing bieden voor de klant. De kunst om als onafhankelijke firma's toch als een 1 team op te kunnen treden, is van onschatbare waarde voor onze klanten’.

MAIN Industry 2019 is op beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.