SVV ’04 pakt opnieuw drie punten

Schoonebeek - SVV '04 heeft zondagmiddag opnieuw drie punten geplakt. De ploeg uit Schoonebeek won de streekderby tegen Twedo met 3-2.

Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Aalders speelde SVV ’04 een goed eerste half uur. Zelf creëerde het verschillende kansen en gaf Twedo geen kans om gevaarlijk te worden. Uit een voorzet van Bart Moes scoorde Gerbrand Schoemakers al vlot de 1-0. Binnen een half uur stond de 2-0 op het scorebord. Een vrije bal werd door Lars Koopmeiners keurig in de bovenhoek gemikt. Hierna werd Twedo gevaarlijker en uit een voorzet van Lars Tietema kopte Mark Rabbers de 2-1 binnen.

Verdiende gelijkmaker

Ook na de rust was Twedo gevaarlijker dan SVV ’04 en dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker door Daniel Mulder: 2-2. Mede door de moeilijke omstandigheden - door de regen werd het veld moeilijk bespeelbaar - werd het spel er in het laatste half uur niet beter op. Beide ploegen gingen wel vol voor de winst en aan beide kanten ontstonden er kansen. Na ruim een uur kwam de thuisploeg weer op voorsprong. Uit een steekpass van Jessie Rotmensen zette Bart Moes de 3-2 op het scorebord. Hierna zette Twedo alles op alles om de gelijkmaker te scoren. De ploeg uit Nieuw-Amsterdam/Veenoord kreeg nog diverse kansen, maar scoorde niet, waardoor de nederlaag een feit werd.