Slaapgarantie voor elk budget bij Morgana

Emmen - Bijna dagelijks worden we overladen met artikelen over hoe belangrijk slaap is voor onze kwaliteit van leven. Het laat je ’s nachts herstellen van de activiteiten van de dag, zodat je de volgende ochtend weer fris en uitgerust wakker wordt.

Morgana Emmen streeft ernaar om dit mogelijk te maken voor elk budget. Daarom is er deze maand een speciale actie op alle boxsprings én ontvang je altijd 365 dagen slaapgarantie op je complete set. Zo hoef je nooit wakker te liggen van je keuze.

Slaaptest

Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht, lengte en slaaphouding ziet het perfecte bed er voor iedereen anders uit. Een bed kopen doe je niet even snel, daarom biedt de unieke slaaptest van Morgana uitkomst.

Binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar goed en gezond slapen voelt. Met het opvolgende advies kun je een slaapsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw lichaamsprofiel. Op basis van deze slaaptest en de resultaten van bijna 500.000 uitgevoerde slaaptesten, is het voor Morgana mogelijk om 365 dagen slaapgarantie af te geven.

Morgana is gevestigd op de meubelboulevard Emmen. Kijk voor meer informatie op www.morgana-slaaptest.nl