Waylon geeft concert in Atlas Theater

Emmen - Zanger Waylon komt 26 december naar Emmen voor een concert in het Atlas Theater. Dat heeft het theater donderdag bekendgemaakt. De kaartverkoop is vanochtend om negen uur begonnen.

egeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel 'My Heroes Have Always Been Cowboys' een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen.

Meer informatie en kaartverkoop: www.atlastheater.nl