Zussen Patricia en Sabrina lanceren hun eerste boek over afvallen

Klazienaveen - Patricia Borghuis-Hemel en Sabrina Hemel hebben afgelopen vrijdag hun eerste boek 'Gewoon, puur en gezond eten' gelanceerd. De zussen hebben de Dutch Diet methode geintroduceerd, een no-nonsense dieet met Hollandse kost.

Patricia en Sabrina Hemel, beiden geboren en getogen in Klazienaveen, timmeren sinds 2017 aan de weg met Dutch Diet. Ze dromen ervan dat iedereen kennis maakt met hun methode. Hierbij staan dagelijks aardappelen, groente, fruit en brood op het menu.

De dames werken al met hun eigen voedingsapp, maar kwamen er gaandeweg achter dat een eigen boek voor veel mensen ook een uitkomst is. Uiteindelijk is hun boek 'Gewoon, puur en gezond eten' een feit.

Afgelopen vrijdag gingen de dames met vrienden en familie met de spelersbus van FC Emmen naar boerderij Lindenhols in Zuidwolde. Daar vond de officiele presentatie plaats van het boek. De bijeenkomst werd geleid door de bekende sportpresentator en oud-Klazienavener Evert ten Napel.

Inspiratiebron voor velen

Ingrid, Martine, Miranda en Sanne werden blij verrast. Zij mochten het eerste exemplaar van 'Gewoon, puur en gezond eten' in ontvangst nemen. ,,De dames zijn in totaal maar liefst 53 kilo afgevallen en daarmee een inspiratiebron voor velen. Door deze dames volgen steeds meer mensen het programma van ons", aldus Sabrina. ,,We zijn ontzettend dankbaar en trots op deze dames!"

Na de presentie volgende een interessante rondleiding in Lindenhols, dat koolzaadolie produceert. Tijdens de terugreis werden de passagiers getrakteerd op heerlijke hartige hapjes, die waren bereid door Jan en Siny ten Napel.

De tour eindigde bij Borghuis Keukens in Klazienaveen, waar onder genot van een heerlijke kom verse soep en een glaasje bubbels werd geproost op het boek van de zussen. Het boek is te koop bij de Bruna in Klazienaveen, www.bol.com en www.dutchdiet.nl.