De leukste kinderbedden voor kinderkamers

Op zoek naar een stoer, sprookjesachtig of gewoon een mooi kinderbed? Dan zijn kinderbedden van steigerhout het helemaal.

Niet voor niets wordt deze houtsoort gebruikt voor moderne en trendy interieurs. Ook kinderen voelen zich hierbij thuis, zeker als hun steigerhouten kinderbed een fort, huisje of bestelwagen is. Zulke kinderbedden sluiten aan bij de eigen wereld van kinderen. Ze toveren hun slaapkamer om tot een veilige, uitnodigende plek. Hierin wordt alles leuker: spelen, slapengaan en ja, zelfs huiswerk maken!

Eigenzinnige kinderbedden

Je hoeft maar één van de kinderbedden van VanLonden.com te zien om je weer even kind te wanen. In onze showroom in Oosterhout kunt u inspiratie opdoen. En dan is het eigenlijk erg verleidelijk om zelf ook een keer naar boven te klimmen, van de glijbaan te roetsjen of om u te verschuilen achter de luiken van een fort, kasteel of huisje. Bekijk samen met uw kind de tientallen verschillende kinderbedden en kies de leukste uit. Voor ieder kind is er een leuk bed. Zelfs voor de allerkleinsten maken wij ledikantjes. Als u het kinderbed heeft besteld, duurt het ongeveer vier weken voordat wij het bed bij u thuis bezorgen. Wij leveren in heel Nederland en België en kunnen het kinderbed ook voor u in elkaar zetten.

Specialist in steigerhout

De grootste stapels steigerhout liggen bij VanLonden.com. Stuk voor stuk zijn deze planken geschikt voor hoogwaardige meubels. Denk aan steigerhouten tafels, bureaus, stoelen, tuinbanken en (kinder)bedden. Het talent van onze meubelmakers komt duidelijk naar voren in ieder handgemaakt meubel. Ook als het gaat om een ontwerp naar uw eigen idee. Ieder steigerhouten meubel komt moeiteloos tot stand dankzij de professionele adviezen en levering van planken en toebehoren zoals verf, schroeven, meetlatten, zagen en beitels.

Hoogwaardig

Of u nu kiest voor een steigerhouten hoogslaper in de vorm van een huis, kasteel, fort of ander bouwwerk, uw product is vakkundig vervaardigd en afgewerkt. De constructie is stevig en stabiel, het hout is goed geschuurd en de verf of lak is fraai en egaal aangebracht. Hierdoor is het meubel geschikt voor jarenlang gebruik. En hoewel het een handgemaakt product is, zijn de maten gestandaardiseerd. Het is dus heel gemakkelijk om uw kinderbed compleet te maken met een dekbed, lattenbodem of matras. Vul bij uw bestelling de gewenste maat voor de lattenbodem en/of het matras in. Zo bent in één keer klaar.