Autobedrijf HABO blijft stevig groeien

Emmen - Autobedrijf HABO in Emmen blijft groeien. Onlangs is de uitbreiding van het buitenterrein gereed gekomen en nu is ook het technische team verder versterkt. Monteur Wim Bos is in dienst getreden en daarmee telt HABO elf medewerkers.

HABO, gevestigd aan de Handelsweg 8 op industrieterrein Barger-Oosterveld, is een universeel autobedrijf. Er wordt onderhoud verricht aan alle merken personenauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers en aanhangwagens. Het bedrijf van Andries Bouwman en Henk Hassing is zeer succesvol met z’n aanpak, die stoelt op kwaliteit voor een reële prijs. HABO investeert daarvoor niet alleen in de beste apparatuur, maar ook in z’n medewerkers

In samenwerking met het gerenommeerde Bosch Car Service zorgt HABO dat het technische team altijd volledig thuis is in de laatste ontwikkelingen op autogebied. In de werkplaats is de allernieuwste apparatuur aanwezig, want bij kennis van zaken hoort ook het allerbeste gereedschap. HABO besteedt hier altijd veel aandacht aan en heeft de afgelopen periode weer flink geïnvesteerd in de uitrusting.

Buitenterrein uitgebreid

De gedegen aanpak van HABO heeft geleid tot een gestage groei van het autobedrijf. In de werkplaats is het steeds drukker geworden en dat betekende dat ook de personele bezetting moest worden uitgebreid. Monteur Wim Bos is de nieuwste aanwinst van het bedrijf. ,,Wim is jarenlang werkzaam geweest bij Vugteveen in Nieuw-Amsterdam, het dealerbedrijf van VW, Audi, Skoda en Seat dat nu niet meer bestaat. Wim is daardoor als geen ander thuis in deze merken’’, aldus Andries Bouwman. ,,André Veenstra, sinds drie jaar onze receptionist, komt trouwens ook bij Vugteveen vandaan. Hij en Wim worden dus eigenlijk weer herenigd’’, lacht Bouwman.

Naast de werkplaats is het aanbod van kwaliteitsoccasions bij HABO de afgelopen tijd flink gegroeid. Er is nu constant keuze uit zo’n 75 auto’s, tweemaal zoveel als voorheen. Om die allemaal een plek te geven, moest het buitenterrein worden uitgebreid. Om de extra ruimte te creëren werd grond aangekocht van de buren. Ook werd in de persoon van Evert Jan Bouwman een vaste verkoper aangetrokken.

Door de uitbreiding van het team van deskundige medewerkers, de nieuwste apparatuur in de werkplaats, een groter buitenterrein en een dubbel zo groot occasionaanbod is HABO nu op alle terreinen klaar voor de toekomst.

Website: www.habo.boschcarservice.nl