Hoveniersbedrijf Curatio: voor alles in en rond de tuin

Bij Hoveniersbedrijf Curatio in Dalen bent u aan het juiste adres: eigenaar Joost Timmer en zijn vakbekwame medewerkers ontzorgen u volledig als het gaat om alles in en rond de tuin.

Inmiddels bestaat het bedrijf 12,5 jaar en is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. De particuliere en zakelijke markt werden al jarenlang op perfecte wijze bediend. Door de overname van Hoveniersbedrijf Van Veen in Wachtum zijn de werkzaamheden voor de zakelijke markt fors uitgebreid. Zo behoren ook scholen en overheden tot de klanten van Curatio.

De werkzaamheden zijn veelomvattend: aanleg van tuinen, borders en vijvers, het leggen van sierbestrating, onderhoud, boomverzorging, tuinverlichting en plaatsing van tuinhuizen. Voor onderhoud is het mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Voor alle klanten wordt maatwerk geleverd. Elementen, die daarbij een rol spelen zijn onder meer budget, ontwerp, materiaalkeuze, duurzaamheid en trends.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel: Curatio draagt een steentje bij aan projecten in Dalen en omgeving en is een erkend leerbedrijf. ‘We zijn trots op onze regio’, aldus Joost Timmer, ‘dus we zijn graag actief om de klant goed bij te staan. Voor alle facetten van het bedrijf hebben we specialisten, die u graag helpen met advies en ontwerpen.’

Curatio maakt met plezier een ontwerp voor uw tuin, maar ook kunt u zelf aan de slag. Op de website van Curatio (www.curatio.nl) staat daarvoor een handige tool. Wie een indruk wil krijgen van alle mogelijkheden is welkom bij het bedrijf voor het bekijken van een showtuin.

Curatio staat garant voor kwaliteit, service, garantie en expertise en is daarom gecertificeerd door Tuinkeur. Het deskundige team van Curatio staat 24 uur per dag tot uw beschikking bij stormschade, gladheidsbestrijding en vandalisme. Curatio is een bedrijf met Groenkeur: het bedrijf werkt alleen met gekwali­ceerde mensen en denkt mee met de opdrachtgever. Zij doen wat ze beloven. Daarnaast is het bedrijf VCA-gecerti­ceerd, dat staat voor veilig, gezond en duurzaam werken.

Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak.

Hoveniersbedrijf Curatio Reindersdijk 24 | 7751 SJ Dalen 0524-208005 | www.curatio.nlwww.vanveenhoveniersbedrijf.nl | jhm.timmer@curatio.nlwww.facebook.com/www.curatio.nl