Flinke boost voor Hersenletselgroep Jong Emmen

Emmen - Specsavers Emmen spaarde vorig jaar 1626 euro voor Hersenletselgroep Jong Emmen. Vorige week mocht het Emmer winkelteam de cheque ceremonieel overhandigen aan het lokale doel.

Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Hersenletselgroep Jong Emmen was in 2018 samen met het Oogfonds het spaardoel van Specsavers Emmen en ontving dus een mooie financiële bijdrage.

“Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie”, zegt eigenaar Marcel Heikens namens Specsavers Emmen. „Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat vertegenwoordigers van doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het geld goed besteed gaat worden!”