Stel zelf je maaltijd samen bij Eten met gemak

Emmen / regio - De maaltijden van Eten met gemak - Jaco Heeren zijn in een nieuw jasje gestoken. De verpakking is volledig vernieuwd en daarnaast is het assortiment uitgebreid. De ondernemer biedt zijn klanten daarmee een stuk meer mogelijkheden.

,,Mijn klanten hebben meer keuzes en kunnen elke dag van de week hun maaltijd volledig zelf samenstellen”, vertelt Heeren over de nieuwe ontwikkelingen.

De ondernemer is vorig jaar begonnen met de maaltijdservice en bezorgt verse maaltijden aan huis in de regio Hardenberg, Coevorden, Borger-Odoorn, De Wolden, Emmen en Hoogeveen. Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag is het assortiment van Jaco Heeren compleet vernieuwd. ,,Elke week hebben mijn klanten de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij ze zelf kunnen kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een heerlijke nasi met kipsaté”, vertelt Jaco over zijn uitgebreide assortiment. ,,Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment soepen, toetjes en andere bijgerechten aan zoals fruit op siroop".

De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. Een unieke verpakking, waarmee de klant in de eigen keuken nog de mogelijkheid heeft om de maaltijd opnieuw samen te stellen. Heeft de klant toch zin in een varkenshaasoester? Dan is dit simpel te verwisselen met een product uit een andere maaltijd. Het restaurantgevoel met het gemak van thuis.

De eerste klanten hebben inmiddels kennis gemaakt met de veranderingen en zijn positief verrast: ,,Ze vinden de verpakking een stuk aantrekkelijker en vinden het prettig dat ze zoveel keuzemogelijkheden hebben. Ook kunnen ze zelf de portiegrootte bepalen’’, vertelt Heeren over de vernieuwingen. En de smaak? ,,Die is uiteraard zoals ze gewend zijn.”

Website: www.etenmetgemak.nl