Open dag in woonzorglocatie De Anloop met vacatureborrel

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn zet woonzorglocatie De Anloop de deuren open op maandag 11 maart van 13.30 tot 19.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te nemen in De Anloop aan De Pallert 15 in Schoonebeek.

Tijdens de open dag kan men een goede indruk opdoen van het reilen en zeilen in een woonzorglocatie van Tangenborgh. Bezoekers kunnen de woonzorglocatie bezichtigen en informatie krijgen over wonen met en zonder zorg, wijkzorg, alarmering, vacatures, vrijwilligerswerk en opleidingen bij Tangenborgh.

Maaltijdservice Oosterlengte houdt een proeverij en natuurlijk staat de koffie klaar.

Enkele bewoners van de appartementen en in- en aanleunwoningen zetten hun deur open zodat bezoekers hun appartement kunnen bezichtigen.

Bij alle woonzorglocaties van Tangenborgh worden aanleunwoningen verhuurd waarbij de huurders gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de woonzorglocatie.

Vacatureborrel

Wie op zoek is naar een vacature, vakantiewerk of vrijwilligerswerk is van harte welkom op de vacatureborrel op maandag 11 maart. Deze wordt gehouden van 16.30 tot 18.30.
Tangenborgh zoekt:

  • Medewerkers verzorging
  • Vakantiekrachten
  • Verpleegkundigen
  • Wijkverpleegkundigen
  • Helpende plus

Heb je interesse, kom dan langs met je curriculum vitae. Maar maak voor de vacatureborrel van te voren wel een afspraak! Je kunt je interesse mailen naar: poeno@tangenborgh.nl.  Je ontvangt daarna van ons een ontvangstbevestiging en een tijdstip.

De Anloop 
De Pallert 15
7761 BV Schoonebeek
T (0524) 53 61 00
https://www.tangenborgh.nl/woonzorglocaties/de-anloop