Icare, GGZ en Medipoint onder één dak in Coevorden

Coevorden - Icare Verpleging en Verzorging, GGZ Drenthe Ouderenzorg, hulpmiddelenleverancier Medipoint en Stichting De nieuwe opbouw (advies over thuiszorgtechnologie) werken sinds kort onder één dak in het centrum van Coevorden. Wethouder Joop Brink (foto) - hij hamerde op onderling samenwerking - opende de locatie op de hoek van de Sallandsestraat en Wilhelminasingel donderdagmiddag officieel.

In het nieuwe onderkomen is aan de kant van de Wilhelminasingel de winkel van Medipoint te vinden. Om de hoek achter de ingang aan de Sallandsestraat is plaats voor GGZ Drenthe, de wijkteams van Icare Verpleging en Verzorging plus De nieuwe opbouw.

Aan de slag

"Er is veel te doen. Techniek, welzijn en opbouwwerk gaan volgens mij prima samen. We gaan samen goed aan de slag", liet Coevordenaar Fred te Riet weten namens De Nieuwe opbouw. De inwoners van Coevorden en omgeving kunnen vanmiddag tot 16.30 uur een kijkje komen nemen. Icare Ledenvereniging geeft donderdagmiddag informatie over de zogeheten Klusbus en de eigen pedicure. De foto's zijn gemaakt door Kristian Elders.