Ondernemersevent Emmen 2019: ‘Lekker werken in Emmen’

Emmen - ‘Lekker werken in Emmen’. Dat is het thema van het VPB- Ondernemersevent 2019 op woensdag 27 maart.

Alweer voor de twaalfde keer opent Sligro in Emmen samen met de VPB haar deuren voor de grootste ondernemersontmoeting van Emmen. Een laagdrempelig netwerkevenement voor ondernemers uit Emmen en omgeving.

Onder het genot van regionale hapjes en drankjes kunnen ondernemers informeel bijpraten of kennismaken met andere ondernemers. Tijdens de avond is er aandacht voor de mogelijkheden om met behulp van het IWCN (International Welcome Center North) internationaal talent in dienst te nemen. Ook wordt in samenwerking met Dutch TechZone de nieuwe stage-app gepresenteerd waarmee bedrijven en studenten snel en makkelijk met elkaar in contact komen. Wie dat wil kan op de avond zelf al een filmpje opnemen om zichzelf te presenteren aan studenten die op zoek zijn naar een stageplek.

Parkmanagement, bedrijven en onderwijs samen

Het evenement wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB Emmen) en Sligro, in samenwerking met ondernemers, de gemeente Emmen, studenten International Hospitality Management van NHL Stenden, de opleiding gastheer/gastvrouw van het Drenthe college en leerlingen van PRO Emmen. Dit jaar zijn ook de Stichting Marketing Regio Emmen, het International Welcome Center North en Dutch TechZone aangehaakt als partners.

Aanmelden

Het Ondernemersevent Emmen op woensdag 27 maart begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Sligro is gelegen aan de Nijbracht 85 in Emmen. Aanmelden kan via office@vpb-emmen.nl.

Voor meer informatie zie www.vpb-emmen.nl.