Hello Festival strikt The Kik met orkest

Emmen - The Kik gaat tijdens het Hello Festival in Emmen op zondag 9 juni de albums 'Voor de overlevenden' en 'Picknick' van Boudewijn de Groot integraal uitvoeren. Dat doet de beatgroep samen met een orkest.

De twee platen uit respectievelijk 1966 en 1968 mogen als klassiek worden beschouwd. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf.

De Rotterdamse bietband The Kik brengt een glimlach op ieders gezicht met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop. Na het debuutalbum 'Springlevend' (2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze was een seizoen de huisband van DWDD, zette Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakte de titelsong voor de film 'Toen Was Geluk Heel Gewoon'.

The Kik met Orkest speelt zondag 9 juni op de Zebra Stage.

Kaartverkoop

Het Hello Festival vindt op 8 en 9 juni plaats aan de Grote Rietplas in Emmen. Hoofdact is Lenny Kravitz. Ook de komst van o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Daniël Lohues, Lil Kleine Live Show, RAZZ, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collectie en Daredevils zijn bevestigd.

De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend.

Meer info en kaartverkoop via www.hellofestival.nl.