Miss Montreal en Kraantje Pappie naar Hello Festival

Emmen - Miss Montreal en Kraantje Pappie zijn toegevoegd aan de line-up voor het Hello Festival op zaterdag 8 en zondag 9 juni aan de Grote Rietplas in Emmen.

Miss Montreal

De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Heaven Say Hell’ en ‘Writing Stories’. De afgelopen jaren stonden vooral in het teken als coach van The Voice Of Holland, een EP met hele persoonlijke liedjes plus een uitverkochte club tour. En zoals gebruikelijk; elke zomer op heel veel festivals spelen. Dat laatste doet ze ook 9 juni in Emmen.

Miss Montreal opent zondag 9 juni op de Mainstage.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier', en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Het laatste album DADDY behaalde binnen één week de gouden status en kent platina- en dubbel platina hits als ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In De Lucht’.

Kraantje Pappie sluit zaterdag 8 juni af op de Zebrastage.

Kaartverkoop

Het Hello Festival vindt volgend jaar 8 en 9 juni plaats aan de Grote Rietplas in Emmen. Hoofdact is Lenny Kravitz. Ook de komst van o.a. BLØF, Milow, Little Steven and the Disciples of Soul, Daniël Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collectie en Daredevils zijn bevestigd.

De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend.

Meer info en kaartverkoop via www.hellofestival.nl.