DA Drogisterij & Parfumerie Elly: nieuwe naam, dezelfde service

Odoorn - Daar waar jarenlang de naam DIO Drogisterij Elly op de gevel stond, prijkt sinds donderdag de naam DA Drogisterij & Parfumerie Elly.

Bij de nieuwe DA Drogisterij & Parfumerie Elly was het vorige week drie dagen feest. De vertrouwde DIO Drogisterij Elly heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen, maar met name een nieuwe look. Wat hetzelfde is gebleven zijn de bekende gezichten van Andrea, haar moeder Elly en Femke. Maar ook de vriendelijke service, persoonlijke aandacht en het vakkundig advies van de gediplomeerde drogist is gebleven.

Beleving, Advies en Kennis

Maar waarom dan van naam veranderen? Andrea Hidding, eigenaresse van DA Drogisterij & Parfumerie Elly: “In 2017 zijn DIO en DA samen gegaan. Het is mijn eigen keuze geweest om verder gaan met de DA formule. Dat ik hiervoor heb gekozen is omdat de naamsbekendheid van DA vele malen groter is dan het DIO-merk. Daarnaast heeft DA een heel breed assortiment van de bekende merkproducten maar ook kwalitatief zeer goede producten onder hun huismerk. De belangrijkste kernwoorden voor de toekomst van onze winkel zijn Beleving, Advies en Kennis. Dit is perfect onder de DA vlag te realiseren."

Demonstraties

Andrea kijkt terug op een geslaagde opening van een drogisterij die 23 jaar in Odoorn is gevestigd. De opening vorige week ging gepaard met spectaculaire kortingen en demonstraties van diverse merken en producten zoals Ten Cate Bodywear, Herôme hand- en nagelverzorging, New Care Voedingssupplementen, Louis Widmer dermatologische huidverzorging, Janzen Bath- en Body en Paardenmelkerij familie Sand. Dit soort demonstraties en activiteiten gaan wij vaker in de toekomst verzorgen zoals op onze populaire vriendinnenavonden, maar ook op speciale middagen voor make-up, hand-en nageladvies en trends en cholesterol- en bloeddrukmetingen.

DA Drogisterij & Parfemerie Elly, Valtherweg 5, 7873 AA Odoorn, tel. nr. 0591-512215