Emmen.Toen oplossing aflevering 123

Emmen - Er kwamen weer heel veel reacties binnen op de foto van vorige week waarop de een deel van de Wilhelminastraat te zien is. De foto is genomen voor 1968, weet Wim van den Hof te melden.

Hierbij 3 panden, waarvan het eerste in bezit was van de familie De Lange, het tweede van auto- en rijwielbedrijf Willem Boer. Het derde gebouw huisde de schoenmakerij en schoenenwinkel van de familie Withaar. Op deze plaats is een deel van de Julianaflat later gebouwd. Ook meneer of mevrouw Kort had het goed en stuurde ook nog een mooie foto mee.

Fietsenmaker Boer leverde volgens Piet Hobers fietsen van het merk Gazelle via een spaarfonds van de AKU. Daar werden mensen voor uitgeloot die een fiets kregen. Hij had zelfs een eigen fietsmaker die voor het personeel met fietspech de banden plakte en kleine reparaties uitvoerde. Iedereen dank voor de reacties. Wij willen graag in contact komen met de mevrouw die de voicemail insprak en zei een vraag te hebben. Er ging iets mis met het bericht en dus ook met het nummer.

Zelf een leuke foto of een herinnering die u wilt delen? Bel of mail: mail@persbureaumartinlaning.nl of 06-51199666.