Bioscoop Kinepolis vertoont horrorfilm The Prodigy

Emmen - Het jaar begint heftig bij Kinepolis in Emmen met de speciale Horror Night-vertoning van The Prodigy op vrijdag 8 februari.

Bij dit evenement wordt een gedeelte van de bioscoop in een waar horrordecor gestoken. De perfecte opwarmer voor het bekijken van de nieuwe horrorfilm The Prodigy - met het jongetje uit It in een angstaanjagende hoofdrol.

De jonge acteur Jackson Robert Scott brak in 2017 door met zijn onvergetelijke rol als het jongetje Georgie in It, de succesvolle remake van de bekende horrorklassieker. In The Prodigy is hij te zien als Miles, een jongen die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder Sarah (Taylor Schilling, bekend van Orange is the New Black) begint te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

Bij deze exclusieve horroravond waant de bezoeker zich in een waar horrordecor, inclusief angstaanjagende sfeer en een bijzonder welkomstdrankje. De Horror Night is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.