Toneelvereniging V en O voert klucht ’n Tante um in te biet'n' op

Holsloot - Toneelvereniging V en O voert zaterdag 26 januari de klucht ’n Tante um in te biet'n' op in dorpshuis de Linden in Holsloot. Er zijn ook voorstellingen op zaterdag 16 februari en 2 maart.

Het hilarische stuk is geschreven door Jan Tol. Annie Zuiderhorn, die jarenlang alleen met haar dochter heeft gewoond, is hals over kop verliefd geworden op Piet Reijnders. Zij heeft hem ontmoet tijdens haar vakantie op de camping. Al heel gauw trekt is Piet bij Annie ingetrokken en woont alweer drie maanden bij haar thuis. Haar dochter Amanda wil niets van Piet weten. Ze vindt hem maar een kwal en geen goede partij voor haar moeder. De sociale dienst mag niets van Piet weten. Anders lopen de uitkeringen van zowel Annie als Amanda gevaar. Dus kunnen de buren het beter ook maar niet weten. Tegen hen is gezegd dat Piet de broer van Annie is, die herstellende is van een of andere geheimzinnige ziekte, die hij heeft opgelopen in de tropen.

De voorstelling begint om 19.45 uur. Kaarten zijn telefonisch te reserveren bij G. Voors, 0591-554224. Voor de andere uitvoeringen zijn ook al kaarten te reserveren.