BLØF opent Hello Festival; ook Milow bevestigd

Emmen - De Nederlandse popgroep BLØF opent zaterdag 8 juni het Hello Festival in Emmen. Ook de komst van de Belgische singer-songwriter Milow naar het festival is bevestigd.

Al decennia lang is BLØF een belangrijkste exponent van de Nederlandse popmuziek. Naast twaalf studioalbums scoorde de groep grote hits met ‘Liefs uit Londen’, ‘Aan de kust’, ‘Harder dan ik hebben kan’ en ‘Dansen aan zee’. De nummer 1-hit ‘Zoutelande’ werd onlangs uitgeroepen is tot de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50 en met 19 noteringen is BLØF de Nederlandse hofleverancier in de Radio 2 top 2000 van 2018.

BLØF speelt zaterdag 8 juni op de Mainstage.

Milow

Milow bracht in 2006 zijn debuutalbum getiteld ‘The Bigger Picture’ uit. De vierde single komende van dat album, ‘You Don’t Know’, werd in 2007 zijn eerste grote hit. Het album ‘The Bigger Picture’ stond 110 weken in de Belgische album hitlijsten. Het album ‘Coming of Age’ (2008) haalde de top tien in veel Europese landen. De single ‘Ayo Technology’ zorgde voor Milow’s grote internationale doorbraak.

‘Ayo Technology’ behaalde de eerste plaats in Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland en België. Milow mocht voor de single diverse platina- en gouden platen in ontvangst nemen. Sindsdien blijft Milow de hitlijsten bestormen met nummers als You And Me, Little In The Middle en Howling At The Moon.

Milow speelt zaterdag 8 juni op de de Mainstage.

Kaartverkoop

Het Hello Festival vindt volgend jaar 8 en 9 juni plaats aan de Grote Rietplas in Emmen. Hoofdact is Lenny Kravitz. Ook de komst van o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Daniël Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collectie en Daredevils zijn bevestigd.

De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend.

Meer info en kaartverkoop via www.hellofestival.nl.