Hello Festival strikt Little Steven and the Disciples of Soul

Emmen – De eerste naam voor het hoofdpodium van het Hello Festival op zondag 9 juni is bekendgemaakt: Little Steven and the Disciples of Soul. De groep van Steven van Zandt, vooral bekend als gitarist van Bruce Springsteens E Street Band.

Weinig rockers zijn zo cool als de inmiddels 68-jarige Steven Van Zandt, alias 'Miami Stev'e, alias 'Little Steven', gitarist van de E Street Band en acteur als maffioso in de televisieseries The Sopranos en Lilyhammer. Nadat hij het 'Jersey Shore'-geluid met de Asbury Jukes had gecreëerd, werd hij medeoprichter van de E Street Band van Bruce Springsteen en werd hij een succesvol soloartiest met zijn band Little Steven and the Disciples of Soul. In 2017 verscheen zijn laatste album 'Soulfire' waarmee hij terugkeerde naar Rhythm and Blues roots. Het album kreeg lovende recensies. Muziektijdschrift Rolling Stone betitelde het als een van de 'Beste Albums van 2017'.

Het Hello Festival vindt volgend jaar 8 en 9 juni plaats aan de Grote Rietplas in Emmen. Hoofdact is Lenny Kravitz. Ook de komst van o.a. Daniël Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collectie en Daredevils zijn bevestigd.

De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend.

Meer info en kaartverkoop via www.hellofestival.nl.