Lovers & Lions en Hannah Mae treden op bij grandcafé Plein

Emmen - De Twentse band Lovers & Lions en Drents talent Hannah Mae met band spelen vrijdag 21 december bij grandcafé Plein in Emmen.

Lovers & Lions heeft elkaar gevonden in de gouden formule: 'three chords and the truth'. Begonnen met niets meer dan een gitaar en hun stemmen, kwamen ze er al snel achter dat de combinatie van hun klanken het sterkste wapen is. Na het schrijven van hun eerste song ‘Bring Me Home’ was het duidelijk: de harmonieën en het thuisgevoel staan centraal. Deze drie jonge singer-songwriters vormen een country americana trio met invloeden als The Common Linnets en The Staves. De groep is net terug uit Nashville waar ze gewerkt hebben aan hun nieuwe EP.

Pop & country

Hannah Mae is een singer-songwriter uit Emmen die hard werkt aan haar muzikale toekomst waarin pop & country een belangrijke plaats innemen. Vroeger zong zij liedjes voor de buren, tegenwoordig zingt zij zelfgeschreven nummers op verscheidene podia en werkt aan haar eerste EP. Met haar prachtige stem en schitterende gitaarspel zal zij veel podia kunnen bereiken.

Niet verbazend dat zij zich laat inspireren door Ilse DeLange en Taylor Swift, maar er tegelijk van geniet haar eigen nummers én covers te spelen. Hannah deed dit jaar mee aan Drentsch Peil XL 2018 en speelde na afloop van de show van Jochem Myjer in het Atlas Theater.

Het programma in grandcafé Plein begint vrijdag om 22.30 uur. De entree is gratis.

De organisatie is in handen van Stichting The Bake Shop. Website: www.thebakeshop.nl