Fastfitter Bandenservice: ‘We luisteren naar de klant’

Emmen - Fastfitter Bandenservice is vorige maand verhuisd naar het bedrijventerrein in Barger-Oosterveld. De werkplaats in de nieuwe vestiging is ruim vier keer zo groot geworden en er is meer plek voor de opslag.

Een belangrijke voorwaarde voor eigenaar Peter Drent was ook de extra parkeerruimte. Klanten hebben meer ruimte gekregen om hun auto te stallen waardoor een bezoek aan Fastfitter Bandenservice nog aantrekkelijker is geworden.

Ervaring

Fastfitter Bandenservice is een gespecialiseerd bandenservicebedrijf dat, mede dankzij de bak aan ervaring van Peter Drent, een autoriteit op banden genoemd mag worden. Drent heeft, voordat hij begon met Fastfitter, ruim tien jaar lang gewerkt voor bekende Emmer bandenmerken: Smid Banden en Profile Car & Tyreservice. Hij deed er ervaring op als monteur en werd zelf ook bandenspecialist.

Na tien jaar loondienst besloot Drent dat het tijd was voor zijn eigen bedrijf: Fastfitter Bandenservice. In 2008 begon hij zijn eigen firma aan het Weeld in de wijk Emmerhout en tien jaar later in het jubileumjaar werd het tijd voor de verhuizing.

Peter Drent: ‘Ons bedrijf onderscheidt zich door de hoge servicegraad, het centraal stellen van de klant en vooral doordat we goed luisteren naar de klant. We hebben een grote vaste groep klanten. Van de gewone man tot de hoge klasse, en die gaan allemaal tevreden naar huis. We overleggen alle opties en geven vrijblijvend advies, we bieden snelle service en ontvangen de klant vriendelijk. Daarbij hoort ook een locatie die dit kan bieden. Gelukkig hebben we die gevonden in Barger-Oosterveld.’

Bedrijfswagens

Het terrein biedt naast meer opslag- en parkeerruimte ook de mogelijkheid om meer campers en bedrijfswagens te repareren. Naast specialist in banden is Fastfitter Bandenservice een vakgarage. Ze geven advies over velgen en banden, het uitlijnen van de auto en doen elk voorkomende ander onderhoud of reparaties. Verder kan men er voor APK-keuringen terecht. Fastfitter is een VACO erkend bedrijf. Om lid te worden van VACO moet een bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Peter Drent: ‘En we zijn officieel dealer van de Nokian banden. Nokian is de uitvinder van de winterbanden en levert banden van de hoogste kwaliteit.’ Fastfitter Bandenservice is gevestigd aan de Pioniersweg 17a in Barger-Oosterveld.

Website: www.fastfitter.nl