Emmense Uitdaging verder onder nieuwe naam

EMMEN - Het MVO-stimulerende bedrijf de Emmense Uitdaging gaat verder onder een nieuwe naam. Vanaf vandaag heet het bedrijf dat door Geert Huitema en Linda Meijer wordt bestierd: Zuidoost Drentse Uitdaging.

 

Huitema: „Na de goede jaren in Emmen in 2016 en 2017, waarin we 140 aanvragen hebben gerealiseerd met een maatschappelijke waarde van 120.000 euro, stellen we onze bemiddelende en MVO-stimulerende activiteiten open voor de hele regio Zuidoost Drenthe. We volgen daarmee de insteek van GreenDrinks en het MVO-Platform, die allebei al vanaf 2016 operationeel zijn in de gemeenten Borger Odoorn, Coevorden en Emmen.”

Credo

De personele- en financiële aanvulling vanuit Ondernemers, Overheid, Onderwijs en Sociaal Domein in Borger Odoorn en Coevorden worden in de tweede helft van 2018 nader ingevuld. Het nieuwe credo wordt: ‘Van, voor en door de Zuidoost Drentse Samenleving’.

 

De Emmense Uitdaging heeft als doel zoveel mogelijk bedrijven duidelijk te maken dat maatschappelijk verantwoord ondernemen ‘hot’ is. Huitema’s bedrijf is een koppeling tussen ondernemers en de mensen van maatschappelijke organisaties, die elkaar doorgaans moeilijk weten te vinden.