Wagenpark Snoek Puur Groen heeft nieuwe belettering

Emmen - Snoek Hoveniers heeft onlangs de naam veranderd in Snoek Puur Groen. Door deze ontwikkeling is het bedrijf niet alleen een hoveniersbedrijf, maar veel meer dan dat. Inmiddels is het gehele wagenpark voorzien van de nieuwe naam. Visueel Collectief uit Emmen heeft afgelopen week de laatste belettering op de bussen afgewerkt.

De herkenbare oranje kleur is uiteraard gebleven. Deze kleur is al meer dan 40 jaar belangrijk voor het bedrijf en zijn daarmee niet van elkaar te scheiden. In de loop der jaren is de bedrijfsfilosofie echter wel veranderd. Snoek Puur Groen is een bedrijf dat groeit en bloeit. In het klein begonnen in het Friese Grou en sinds 1995 ook gevestigd in Emmen. Inmiddels werken er ruim 100 medewerkers. Deze naam zet de toon waar het bedrijf voor staat: één met de natuur, in alles wat we doen en dekt de duurzame en circulaire werkwijze.

Met de nieuwe naam en bijpassende huisstijl wil Snoek Puur Groen zich opnieuw presenteren. Uitstraling is heel belangrijk en wil je je onderscheiden. De nieuwe naam past bij de hoogwaardige kwaliteit van projecten, mensen en services van Snoek Puur Groen. Daarnaast onderscheiden projecten zich door de innovatieve oplossingen, het circulair denken en het gebruik van duurzame materialen.

Bij Snoek Puur Groen staat de natuur voorop. Biodiversiteit hebben we dan ook zeer hoog in het vaandel. Sinds kort rijden al onze bedrijfsauto’s op milieuvriendelijke fossielvrije diesel. Hiermee is Snoek Puur Groen dan ook het allereerste hoveniersbedrijf van Nederland die deze stap zet. Het reduceren van CO2 geeft aan dat we begaan zijn met de natuur en ons milieu en dit alles past bij onze bedrijfsfilosofie. De toekomst is puur groen!