Celine Cairo gaat De Amer betoveren

Amen - De muzikale kwaliteiten van Celine Cairo zijn in vele toonaarden bezongen. Ze komt op zaterdag 8 december (20.00 uur) naar De Amer in Amen met een stem die als 'betoverend' wordt omschreven.

Die wordt gekoppeld aan ‘intrigerende Indiepop met ijzige elektronische sounds en akoestische elementen’. Dat alles vertaalt zich in dromerige en opzwepende popsongs, soms met een weids geluid, dan weer verstild.

Radio 2 Talent

Cairo komt uit een familie van toegewijde muziekliefhebbers. Dat varieerde van jazz tot klassiek en van fado tot soul. Toen ze op haar veertiende een gitaar kreeg en er op leerde spelen ging ze al vrij snel eigen liedjes schrijven. Nu zijn we veertien jaar verder en heeft ze ondertussen twee EP’s, het in Los Angeles opgenomen album Free Fall (2016) en het intieme Hector Sessions, op haar naam staan. In 2015 werd ze uitgeroepen tot Radio 2 Talent, een jaar later schitterde ze op Noorderslag en waren er optredens in DWDD.

Celine Cairo is bezig met het schrijven van nieuw materiaal dat in 2019 wordt uitgebracht. Of daarvan in De Amer al iets te horen zal zijn, valt niet te voorspellen.

Reserveren via: 06-83225680 of reserveren@cafedeamer.nl