Lunchcafé Sisters opent 22 november

Emmen - De zussen Marinka en Jolanda Bakker openen op donderdag 22 november feestelijk de deuren van lunchcafé Sisters aan de Matissepassage 6.

Die dag zijn belangstellenden van 10.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom om het lunchcafé te komen bewonderen. Tijdens de opening is er de mogelijkheid om heerlijke, verse gerechten te proeven in een gezellige, huiselijke ambiance. Kom bijvoorbeeld de sfeer proeven onder het genot van een ‘Sharing Sisters’ plankje, dat bestaat uit een heerlijke proeverij van koude en warme specialiteiten.

Local Heroes

Bij Sisters kun je je hart ophalen aan verse, pure producten uit Emmen en nabije omgeving. Het bedrijf werkt, waar mogelijk, met producten die vrij zijn van e-nummers. Bijvoorbeeld de Hooglander vrije- uitloopkip van hun broer Piet uit Wijster. Een kleinschalig leghennenbedrijf waarbij de kippen zowel binnen als buiten vrij kunnen bewegen. Local, omdat zij geloven in leveranciers dichtbij huis waar ze een directe relatie mee hebben. Sisters ontvangt wekelijks verse, duurzame vrije uitloopeieren met 70% lagere CO2 voetafdruk van Local Heroes Bouwhuis uit Witteveen. Hero, omdat zij (h)eerlijke kost met liefde en aandacht maken. Elke maand introduceert het lunchcafé met veel passie het gerecht van de maand, bereid met de (h)eerlijke producten van de Local Heroes, zoals de ambachtelijke kipsaté by Brother.

Openingsactie

Tijdens de opening op 22 november kan iedereen genieten van de gratis hapjes die worden geserveerd, daarnaast ontvangt iedere bezoeker 20% korting op elke bestelling. Met de uitgebreide menukaart biedt Sisters voor elke bezoeker iets aan. Vegetarisch, smoothies, rijk belegde broodjes en warme gerechten. Benieuwd wat het lunchcafé nog meer te bieden heeft?

De menukaart en de drankenkaart zijn te bekijken op de website: www.lunchcafesisters.nl.