Hello festival strikt Paul Carrack en Midge Ure

Emmen - Paul Carrack en Midge Ure zijn toegevoegd aan het programma van het Hello festival in Emmen op 8 en 9 juni 2019.

Eerder was de komst van Lenny Kravitz, Daniël Lohues, Golden Earring, DeWolff, Daredevils, Bowie Collective en de Amerikaanse Fleetwood Mac tribute Rumours al bevestigd. De organisatie meldt dat er binnenkort meer nieuwe namen volgen.

Paul Carrack

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden. De Britse alleskunner, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als I Need You en Dedicated, is vooral ook bekend als bandlid van Mike & The Mechanics, de pubrock-formatie Ace en van zijn vele samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, BB King, Simply Red en Roger Waters. Sinds 2014 maakt hij ook deel uit van de band van Eric Clapton.

Midge Ure

Midge Ure brak door als gitarist/zanger van de succesvolle new-wave band Ultravox. De band brak door met het nummer ‘Vienna’, gevolgd door ‘Dancing With Tears In My Eyes’. Na een korte pauze met Ultravox neemt Ure soloplaat The Gift op, met daarop o.a. de single ‘If I Was’. In ’88 gaat hij definitief verder als soloartiest: Ultravox is uit elkaar. Met goede vriend en Live Aid organisatiepartner Bob Geldof schreef Ure ook het nummer ‘Do They Know It’s Christmas?’.

Tickets en info via www.hellofestival.nl