Hurry-Up wacht loodzware Europacup-wedstrijd

Emmen / Zwartemeer - De handballers van Hurry-Up staat zaterdag 17 november een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De ploeg wijkt daarvoor uit naar sporthal Angelslo in Emmen, omdat de hal in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.

De formatie van trainersduo Remer/Kremer schakelde in de vorige ronde eenvoudig het Moldavische Olimpus uit. Het team uit Maderia was in de eerste ronde van de EHF Challenge Cup vrijgeloot. Manuël Kremer schat de overlevingskansen van de Zwartemeerders in op fifty-fifty.

'Het team behoort tot de beste teams van Portugal en speelt wekelijks tegen topploegen als Porto, Benfica en Lissabon', vertelt Manuël Kremer. 'Ik denk dat Madeira kwalitatief licht in het voordeel is, maar als wij onszelf in de thuiswedstrijd een goede uitgangspositie verschaffen zie ik het met vertrouwen tegemoet.'

Hurry-Up speelt eerst thuis. Een week later is op het Portugese eiland de return. Het duel staat onder leiding van twee scheidsrechters uit IJsland en een waarnemer uit Zweden.

Kan ik kaarten kopen voor de wedstrijd?

Kaarten voor het duel zijn online verkrijgbaar via deze link: hurry-up.nl/tickets. Ook zijn er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe in Zwartemeer.