Bureau Mr. Pink & Mr. Orange opent zijn deuren in Emmen

Emmen - Mr. Pink & Mr. Orange opent op vrijdag 9 november de deuren van haar kantoor in Emmen. Wethouder Bouke Arends van economische zaken verricht de openingshandeling van het bedrijf aan de Boslaan.

Het nieuwe cross-over-bureau, dat een brug slaat tussen de onlinemarketing bureaus en de traditionele reclamebureaus, heeft alles op het gebied van marketing en communicatie onder één dak.

Het nieuwe bureau werkt volgens de principes van 'one-stop-shopping' en 'take-awayadvertising'. Voor het eerste geldt dat ze beschikt over alle disciplines uit de marketingcommunicatie; van positionering tot logo’s en huisstijlen, van online strategie tot content-creatie voor socialmediacampagnes. Daarnaast werkt Mr. Pink & Mr. Orange met vaste prijzen waardoor klanten, net als op een menukaart, onderdelen kunnen bestellen of combineren.

‘Reservoir Dogs’

De naam Mr. Pink & Mr. Orange verwijst naar de oprichters: online bureau Pink Marketing en Open communicatiebureau (dat oranje als huisstijlkleur heeft) en de film ‘Reservoir Dogs’. Hierin discussiëren een aantal gangsters over de bijnaam die ze krijgen en waarom ze de ene naam beter vinden dan de andere. Dit vat precies de kern samen van ieder marketingcommunicatie-vraagstuk: wie ben je en hoe wil je overkomen?

Naast Pink Marketing en Open participeert ook Henk Eising, voormalig algemeen directeur van FC Emmen, in het bedrijf. Jorg Eising is accountmanager en heeft de dagelijkse leiding over Mr. Pink & Mr. Orange.