Kamst Mode zamelt winterjassen in

Emmen / Coevorden - Kamst Mode heeft in de afgelopen jaren samen met haar klanten duizenden jassen ingezameld. De eerste jaren werden de jassen door de familie Kamst persoonlijk bezorgd in Polen. Inmiddels gaan de jassen al een aantal jaren naar de regionale kledingbank.

Als er een kledingstuk onlosmakelijk met de winter verbonden is, dan is het wel de winterjas. Die wordt iedere dag gedragen. Helaas kan niet iedereen zich een nieuwe winterjas permitteren. Daarom heeft Kamst Mode ook dit jaar weer een inzamelingsactie op poten gezet. Van 5 tot en met 17 november mogen de jassen weer ingeleverd worden om andere mensen in de regio te verblijden. Het mogen zowel dames-, heren-, als kinderjassen zijn. Het inleveren van de oude jas(sen) wordt beloond. De klant ontvangt namelijk eenmalig een waardebon bij inlevering van het kledingstuk.

Uiteraard is Kamst Mode het adres voor een mooie nieuwe winterjas. De ene keer is het een dikke jas voor op de fiets of voor een wandeling met de hond. De andere keer een wat dunnere variant voor in de auto of voor speciale momenten. Kamst Mode heeft hun jassencollectie hierop compleet afgestemd: voor ieder moment een fijne winterjas.