Trendinterieur kiest voor nieuwe koers

Emmen - Trendinterieur, Totaalvloer en Kantoorprojecten, de bedrijfsnamen die voorheen verbonden waren aan het adres Cornelis Houtmanstraat 24 in Emmen, voeren vanaf nu allemaal onder dezelfde naam, namelijk Trendinterieur.

Onder de namen Trendinterieur Wonen, Trendinterieur Projecten en Trendinterieur Stoffering levert Trendinterieur voor zowel de zakelijke als wel de particuliere markt. Trendinterieur ziet dat de vraag naar deskundig interieuradvies en hogere kwaliteit inrichting toeneemt en heeft daarom gekozen voor een nieuwe koers. De vraag naar maatwerk en het ontwerpen en leveren van complete interieurs en het ontzorgen van de klant neemt toe. Trendinterieur inventariseert alle wensen en maakt dan, rekening houdend met het budget, een optimaal interieurvoorstel dat ze vervolgens onder deskundige begeleiding uitrollen. Deze complete aanpak is uniek te noemen. Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting of een kleine restyling, de basis van Trendinterieur is een goed doordacht interieurplan dat rekening houdt met alle voorkomende wensen ten aanzien van uitstraling, comfort, functie en bijvoorbeeld gezelligheid. Zo krijg je ten alle tijden een duurzame oplossing die past als een jas.

3D Visualisatie

Het uitkiezen en aanschaffen van een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen of een ander interieur, heeft invloed op de rest van de ruimte. Dat is niet altijd even goed te overzien van te voren. Trendinterieur houdt niet van vervelende verassingen nadien, en laat je middels een 3D Visualisatie inclusief een kleuren- en materialenplan zien wat het resultaat kan zijn. Deze aanpak biedt veel voordelen. Zo wordt de oorspronkelijke verwachting vaak overtroffen.

Trendinterieur heeft met haar rijke geschiedenis en ruime ervaring op het gebied van woning- en projectinrichting, interieurontwerp en projectstoffering al het nodige in huis. Klanten zijn verzekerd van een deskundig advies. Zo staat er bij Trendinterieur een team klaar met ervaren adviseurs en heeft het ook een interieurarchitect in eigen dienst. Deze houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte. Van de functie van de ruimte, de indeling, inrichting tot het licht, kleur en materiaal. Zo geeft Trendinterieur in de breedste zin vorm aan de leef- en werkomgeving.

Gerenommeerde merken

Bij de tak Trendinterieur Wonen gaat het om het verzorgen van de complete woninginrichting met specialisme in vloeren, zoals betonlook, pvc, linoleum en tapijt, en gordijnen en alle denkbare raamdecoraties. Ook biedt Trendinterieur Wonen een fraaie collectie meubelen en accessoires met gerenommeerde merken als onder andere Forbo, Desso, De Ploeg, Sunway, Keyser & Co, Muuto, HK Living en Softline. Trendinterieur Projecten bedient de zakelijke markt met turn-key projectinrichting, projectmeubelen, interieurontwerp, akoestiek, verlichting en  gezonde werkplekken. Trendinterieur Stoffering verzorgt zogeheten projectstoffering. Deze afdeling legt alle denkbare type vloerbedekkingen en raamstofferingen voor klanten in verschillende sectoren, waaronder kantoor, zorg, overheid, onderwijs, retail, woningmarkt en horeca. Trendinterieur heeft afgelopen jaren diverse grotere projecten uitgevoerd voor diverse zorginstellingen, gemeente-, onderwijsgebouwen, horecapanden en recreatiegebouwen. Een bekend project in de regio is bijvoorbeeld de inrichting van Atlas Theater in Emmen.

Showroom

De showroom van Trendinterieur is zeker een bezoekje waard. Hier presenteert het bedrijf verschillenden collecties van onder andere meubelen, gordijnen, vloerbedekkingen en wandbekleding. Ook zijn hier alle denkbare interieurmaterialen te vinden die in de woning- en projectinrichting worden toegepast. Ook diverse nieuwe producten en ontwerpen van bekende designers. Trendinterieur heeft ook een interieurstudio waar je verschillende materialen kunt beleven en combineren. Hierbij moet je denken aan interieurstoffen, houtmaterialen, meubelpanelen, behang, vloerbedekkingen en overige materialen zoals akoestische panelen en natuurlijke materialen. Zo kun je zelf of met hulp van de interieurontwerpers ervaren welke combinatiemogelijkheden er zijn. Om de nieuwe identiteit te vieren biedt Trendinterieur nog tot het einde van 2018 tot 20% korting op de gehele collectie, die bestaat uit onder andere vloeren, gordijnen, raamdecoraties en meubelen. Trendinterieur heet iedereen van harte welkom dagelijks tussen 8.00 en 17.30 uur en donderdag tijdens de koopavond. Op zaterdagen is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur.