Harmonie Euterpe en Moonlight Big Band geven concert in het Atlas Theater

Emmen - Harmonie Euterpe Emmen en de Moonlight Big Band geven op zaterdag 3 november een concert in het Atlas Theater. Beide formaties brengen diverse muziekstijlen. Euterpe laat al iets horen van haar nieuwe project 'Zoo Mooi!', dat in mei 2019 in het Rensenpark wordt opgevoerd.

Euterpe speelt een aantal nummers met het thema 'Kings and Queens'. Hoogtepunt is het mooie 'Adios Nonino', met solist Marc Bruinewold op accordeon. Daarnaast speelt Bruinewold het stuk Paris Montmartre.

Moonlight Big Band brengt met de zangeressen Sophie Kuipers, Nienke Wessels en Annemiek Maathuis een muzikaal eerbetoon aan The Andrews Sisters, die een onuitwisbaar stempel hebben gedrukt op de muziek uit de jaren veertig en vijftig. De doorlopende show heeft als titel 'Andrews Sisters by Moonlight'. Er worden bijzondere stukken ten gehore gebracht, zoals de hit 'Bei mir bist du Schon.'

Zowel Harmonie Euterpe als de Moonlight Big Band staan onder leiding van Martijn Veenstra. De dirigent is bijna anderhalf jaar actief in Emmen. Veenstra is een van de initiatiefnemers van het project 'Zoo Mooi!', dat van 23 tot en met 25 mei in het Rensenpark wordt opgevoerd. Tijdens en na het concert zal hij de aanwezigen de laatste nieuwtjes van dit project vertellen.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via e-mail: info@harmonieeuterpe.nl