Heerink & Friends spelen bij VanSlag

Borger - Heerink & Friends staat voor een verrassende combinatie van afwisselend akoestisch en semi-akoestisch optreden in combinatie met sfeervolle, herkenbare songs. Nostalgie en plezier dus staat het publiek op vrijdag 12 oktober in VanSlag in Borger te wachten.

Heerink & Friends bestaat uit zanger Bert Heerink (ex-Vandenberg, ex-Kayak en thans actief in Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project) en twee muzikale vrienden, Kees Schipper en Paul Kruis op gitaar. Heerink & Friends heeft een flinke (cover) repertoire uit de jaren zestig tot en met tachtig Natuurlijk ontbreekt eigen werk van Heerink daarin niet.

Onder meer Space Oddity van David Bowie, Riders On The Storm van The Doors, Pinball Wizzard van The Who en Maggie May van Rod Stewart staan op de setlist, naast natuurlijk Juli July van Bert Heerink zelf.

De songs worden ondersteund door prachtige beelden die tijdens de hele voorstelling op de achtergrond meelopen en de ‘rode draad’ vormen in het verhaal dat de mannen vertellen.

Het optreden begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu