Nacht van de Nacht bij Smalspoormuseum

Erica - Het Industrieel Smalspoormuseum in Erica houdt zaterdag 27 oktober in het kader van de Nacht van de Nacht een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling.

De vele deelnemers van vorig jaar waren zeer enthousiast over deze activiteit en mede daarom is besloten om deze activiteit oo dit jaar weer te organiseren. Van het prachtige natuurgebied, rondom de Griendtsveenplas, is in het donker niet zoveel te zien maar als de ogen een beetje gewend zijn aan het donker zal men merken dat ook in het donker dit een bijzondere belevenis is.

Zaklantaarns zijn niet toegestaan

Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museumgebouw verwacht. Om 21.00 uur vertrekt de nachttrein, die de deelnemers in het donker naar het natuurgebied brengt. Onder begeleiding van de rondleiders en vrijwilligers van het museum wordt in het donker een wandeling van circa 1 uur gemaakt rond de Griendtsveenplas. Zaklantaarns en/of andere vormen van verlichting zijn niet toegestaan. Na afloop van de wandeling brengt de trein de deelnemers over het verdere spoortracé terug naar het museumgebouw. Hier wordt eenieder een kop erwtensoep aangeboden. Rond 23.00 uur zal deze tocht in het duister afgelopen zijn.

Meelopen?

Vooraf aanmelden is verplicht, dit kan zowel telefonisch 06-33031882 of via de mail info@smalspoorcentrum.nl. Bij deze activiteit is het dragen van goed schoeisel een must en zijn honden niet toegestaan. Aan deelname zijn kosten verbonden.