Foodmaster de Viersprong wint titel 'Foodmaster van het jaar'

Nieuw-Amsterdam - Feest aan de Zijtak Oostzijde! Snackbar Foodmaster de Viersprong uit Nieuw-Amsterdam is afgelopen maandag bekroond met de titel 'Foodmaster van het jaar'.

Foodmaster de Viersprong is één van de zevenenveertig Foodmaster vestigingen die Nederland telt. Aan de verkiezing gaat een uitgebreide jurering vooraf. Zo worden alle vestigingen gecontroleerd op hygiëne, komt er een mystery guest langs om de gastvrijheid en kwaliteit van het product te testen en wordt er gemeten hoe succesvol een vestiging is op het gebied van marketing en social media.

De prijs werd uitgereikt in Kamerik waar de jaarlijkse ondernemersdag plaatsvond. Na een gezellige dag werd onder het genot van een hapje en een drankje de prijs uitgereikt door directeur Ralph Markwat.

'In het aantal jaar dat de Viersprong nu tot de Foodmaster formule behoort zijn zij uitgegroeid tot een voorbeeldvestiging. Met sterke marketingacties, een actieve Facebook pagina en een flinke dosis enthousiasme weet het team van De Viersprong zich echt te onderscheiden. Tel daar de mooie cijfers voor hygiëne en de mystery guest bij op en je behoort tot de top van de formule. Maar wat uiteindelijk heeft geleid tot de winst is de creativiteit met het product. Denk aan freakshakes en de burgers waar bij De Viersprong echt een feestje van wordt gemaakt. Dik verdiende winnaar', aldus Markwat.

Stralend nam de ondernemersfamilie de beker in ontvangst.