Roon Staal treedt op in Oosterhesselen

Oosterhesselen - Zanger en pianist Roon Staal gaat op tournee. Een van de zeventien concerten vindt plaats in de hervormde kerk aan de Geserweg in Oosterhesselen op zondag 30 september. Het concert begint om 15.00 uur.

Staal, die onlangs een fraaie recensie kreeg van Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentiek en intrigerend optreden en bereikt een steeds breder publiek. Tijdens zijn optreden wisselt hij zijn tenorstem af met mooie melodieën en pianospel. In 2011 werd hij genomineerd voor een musical-award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en voor zijn eerdere hoofdrol in 2002 in de rockopera Tommy van The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmachtorkest. Staal trad ook op in het voorprogramma van Art Garfunkel.

Roon Staal treedt niet alleen op in Nederland, hij is regelmatig in Rusland en Japan. In november gaat naar Azië.

Hij speelt en zingt eigen werken, maar ook werk van onder andere The Beatles, Paul Simon, John Denver, Ozzy Osbourne en Boudewijn de Groot.

Meer informatie staat op www.roonstaal.com. Toegangskaarten zijn zowel online als telefonisch (06-30025992) te bestellen.