Autobedrijf HABO bouwt aan de toekomst

Emmen - Autobedrijf HABO in Barger-Oosterveld investeert in haar vestiging en vaklieden en bereidt zich voor op de toekomst. Voor de tweede keer binnen een jaar is de onderneming vernieuwd en uitgebreid.

Zo werd het occasionplein compleet vernieuwd. Er is ruimte gecreëerd voor ruim zeventig auto’s. En onlangs is de werkplaats grondig verbouwd, kwamen er nieuwe verlichting en zonnepanelen en is de ruimte voorzien van nieuwe equipment. Ook heeft het autobedrijf geïnvesteerd in haar medewerkers. Maar liefst drie nieuwe krachten - een verkoper en twee monteurs - versterkten het team.

Nieuwe ontwikkelingen

Mede-eigenaar Andries Bouwman: ‘We maken HABO toekomstbestendig, voor onze verkopers en monteurs, zodat ze kunnen werken in een prettige werkomgeving. Maar uiteindelijk doen we het voor onze klanten. We willen een flexibele organisatie zijn inspeelt op nieuwe ontwikkelingen. Bij een bezoek aan een autobedrijf draait het om klanttevredenheid en een optimale beleving en daarom investeren wij in de uitstraling en de wensen van onze klanten. Wij zijn straks weer geheel bij de tijd, met moderne faciliteiten en bekwame mensen.’

Alle merken

HABO is een universeel autobedrijf en werkt dan ook met alle merken auto’s. Naast de verkoop van diverse merken occasions verricht het bedrijf onderhoud aan personenauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers en aanhangwagens. HABO is geen merkdealer maar onderhoud en reparaties worden altijd uitgevoerd met behoud van fabrieksgarantie. Bovendien is HABO BOVAG-lid en biedt het hiermee de garantie dat het bedrijf aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet en dus zeer vakkundig werk levert.

Autobedrijf HABO werkt met het Bosch Car Service-concept. Dit betekent dat de monteurs goed geschoold zijn, regelmatig trainingen volgen en dat ze de beste onderdelen gebruiken en gebruik kunnen maken van de schat aan kennis die Bosch in huis heeft. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam advies op een locatie die voldoet aan de eisen van deze tijd, maken dat HABO de juiste plek is voor de aanschaf, of reparatie of onderhoud van een auto of ander voertuig.

Autobedrijf HABO is gevestigd aan de Handelsweg 8 in Barger-Oosterveld. Tel. nr. 0591-625513.