Thuiswedstrijd FC Emmen tegen AZ is bijna uitverkocht

Emmen - FC Emmen speelt zondag vanaf 14.30 uur haar eerste thuiswedstrijd in de eredivisie. 'Nu al een historische dag voor heel Drenthe', aldus de club.

De thuiswedstrijd tegen AZ is bijna uitverkocht, er zijn nog slechts enkele tickets verkrijgbaar. Als seizoenkaarthouder kun je één ticket bijkopen. Wil jij nog iemand meenemen naar de wedstrijd? Kijk dan snel of er naast, boven of onder jou op de tribune nog een plekje vrij is.

Ben je lid van FC Emmen? In de vakken 10, 11, 13 en 14 op de Noordtribune en de feestvakken 25 en 26 op de Zuidtribune zijn nog plaatsen naast elkaar beschikbaar.

Ben je nog geen lid en wil je nog naar deze of een andere wedstrijd van FC Emmen? Dan moet je eerst een gratis lidmaatschap aanvragen. Binnen 24 uur wordt je aanvraag verwerkt en kun je online tickets bestellen via Ticketing.

Verkoop van FC Emmen thuisshirts

Op het voorplein van het stadion start vanaf 13:00 uur de verkoop van de nieuwe thuisshirts van FC Emmen. De verkoop loopt tot het begin van de wedstrijd. Spelers die zondag niet bij de wedstrijdselectie zitten, aangevuld met spelers van FC Emmen Onder 19, zullen de shirts gaan verkopen. Voor de verschillende maten zijn er verschillende rijen.

Activiteiten voorplein

Bij thuiswedstrijden van FC Emmen zal het voorplein van stadion De Oude Meerdijk worden omgetoverd in het #HIERKOMIKWEG-plein. Hier wordt iedere thuiswedstrijd een aantal activiteiten georganiseerd. Springkussens, een DJ, eSports, penalty schieten en meer. De activiteiten beginnen aanstaande zondag om 12.00 uur.

Muntverkoop

Voor en tijdens de thuiswedstrijden worden er op 3 locaties munten verkocht: aan de noord- en zuidkant van de hoofdtribune en bij de ingang naar de oosttribune. Munten kunnen overal in de ring van het stadion gebruikt worden, behalve bij de hoofdtribune. Na de wedstrijden worden er in ons supportershome bij de koffiecorner ook nog munten verkocht.

Vervoer, parkeren en toegang tot stadion

We raden je aan om, indien mogelijk, met de fiets naar het stadion te komen. Er zijn extra fietsenrekken geplaatst rondom het stadion, zodat je de fiets goed kwijt kunt.

In samenwerking met de gemeente Emmen is er gekeken naar mogelijkheden omtrent het parkeren rondom het stadion De Oude Meerdijk. Door het toenemende aantal supporters dat het komende seizoen De Oude Meerdijk gaat bezoeken, hebben wij de beschikking gekregen over meer parkeerplaatsen rondom het stadion. Om de toestroom naar het stadion zo soepel mogelijk te laten verlopen, vind je hier informatie over de routes naar de desbetreffende parkeerplaatsen.

Op basis van je plek in het stadion, kun je via de volgende ingang het stadion binnentreden:
• Vak 10-15: Ingang Noord (links van het hoofdgebouw)
• Vak 16-24: Ingang Oost (rechts van de zuidtribune)
• Vak 25-30: Ingang Zuid (rechts van het hoofdgebouw)

Lees hier meer over parkeren en het stadion.

Spandoeken op Oost- en Zuidtribune

Bij de opkomst van de spelers even voor 14.30 uur zullen er twee grote spandoeken te zien zijn, op de Oost- en Zuidtribune. Het zicht op het veld zal daardoor voor mensen op deze tribunes heel even worden beperkt.