Terras de Drommedaar gaat 20 augustus open

Emmen - De heropening van restaurant de Drommedaar laat nog even op zich wachten maar een wijntje of biertje op het terras drinken kan al vanaf 20 augustus en de tap blijft open zolang de zomer en najaar voor mooi weer zorgen.

‘De vergunning is binnen en het blijft lekker weer. Waarom dan wachten tot het restaurant klaar is. Gooi gewoon lekker het terras open en ga proefdraaien bedacht ik mij en zogezegd omgedaan’, aldus een enthousiaste eigenaar Wouter van Liere. Het gaat om het terras in het Rensenpark aan de achterkant van de Drommedaar.

Geen wijn uit eigen streek

Het wordt volgens Van Liere een knus terras waar je lekker kunt genieten van een  wijntje. Wijn uit eigen streek wordt niet geschonken. Die kwaliteit is volgens de wijnkenner niet goed genoeg.

Lekkere trek

Voor lekkere trek  kan gekozen worden voor bijvoorbeeld een tosti een zakje chips of een olijfje. Wie zich al verheugt op een gezellig etentje op het terras heeft helaas pech. Maaltijden worden op het heropende terras van de Drommedaar niet geserveerd. Dat kan pas als het restaurant open is. De verbouw daarvan begint na de bouwvak. De bierliefhebber krijgt Gulpener, een echt Limburgs biertje voorgezet.

Van Liere: ‘Gulpener is een kleine zelfstandige brouwerij. Ze halen hun hop uit de directe regio en het smaakt gewoon goed. We zijn straks de enige horecagelegenheid in Emmen die dit schenkt. De heropening van het terras is volgens de horecaman in spe goed nieuws voor het Rensenpark. “Het is hier al gezellig maar dit levert nog meer reuring op. Dat is goed nieuws voor het park’. De Drommedaar opent naar verwachting rondom november volledig de deuren.