Monday Night Music Club viert soulful feestje

Emmen - In café De Brasserie in Emmen wordt maandag 13 augustus het 16-jarig bestaan van de Monday Night Music Club gevierd.

In die periode zijn er in de kroeg aan de Hoofdstraat meer dan 800 sessies begeleid door de vaste huisband en in verrassende en wisselende samenstellingen. Voor deze feestelijke avond worden er muziekvrienden uitgenodigd uit het hele land om de avond in een sfeer van 70's soul, funk en disco te laten swingen. Ook blijft er de mogelijkheid tot spontane optredens zoals dat gangbaar is bij de wekelijkse sessie.

De huis-dj draait geheel in sfeer tussen de live optredens zijn vinyl. Het thema is ‘Studio 54’, naar de beroemde New Yorkse discotheek die eind jaren zeventig is opgericht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kool & the Gang, Chic, KC & The Sunshine Band, Commodores, Earth, Wind & Fire, maar ook Curtis Mayfield en James Brown. Verzoekjes zijn welkom! Ook vindt een ‘best dressed contest’ plaats. Wie de sessie bezoekt in de mooiste/leukste outfit wordt door een jury beloond met een leuke prijs voor twee personen.

De sessie begint om 21.00 en de entree is gratis.