Emmen raakt Buiten Adem: Techno, Minimal en Deep House

Emmen - Grand Café Plein is zaterdag 29 september de locatie voor de eerste editie van Buiten Adem, een nieuwe muziekbeweging. De organisatoren denken met het inzetten van verschillende dj’s de liefhebbers van Techno, Minimal en Deep House aan zich te binden.

Dat die liefhebbers er zijn weet de vriendengroep die dit evenement organiseert zeker. ‘Deze ‘sound’ is overal in het land al jaren populair en groeit nog steeds’, zegt Javier Bergsma, een van de organisatoren. ‘Alleen in Emmen is hier nog geen podium voor geweest.’ Dit nieuwe geluid is op zaterdag 8 september voor het eerst te horen tijdens de UITmarkt-Stadsbbq edition. Twee talentvolle dj’s, die in een helikopterdecor op de savanne in het Rensenpark staan, sluiten Buiten Adem tussen tien en twaalf uur de zaterdagavond af.

De bovenverdieping van het café dient 29 september als dansvloer en de benedenverdieping als ‘chill area’. Een line-up van drie Dj’s zorgt voor de Buiten Adem-sfeer.

Bergsma: ‘We zijn ambitieus bezig met onze toekomstplannen. We zijn van plan vaker Buiten Adem-feesten in wisselende locaties in Emmen organiseren, zoals een outdoor editie.’

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.wijzijnbuitenadem.com