Kaartverkoop ADO Den Haag - FC Emmen gestart

Emmen - De uitkaarten van de eerste wedstrijd van FC Emmen in de eredivisie, tegen ADO Den Haag op zondag 12 augustus, zijn vanaf vandaag in de verkoop.

De kaarten zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de receptie verkrijgbaar. 'Maar let op: het is alleen mogelijk om een kaart te kopen als je een uitkaart van FC Emmen hebt. Heb je deze nog niet, dan kun je die hier gratis aanvragen', aldus FC Emmen.

Busreis met supportersvereniging Rood-Wit

Supportersvereniging Rood-Wit houdt een busreis naar de wedstrijd? Opgave kan tot donderdag 9 augustus 20.00 uur via de website. Een kaart voor de wedstrijd kopen hoeft dan niet, die zit bij de prijs van Rood-Wit inbegrepen.

Busreis met Brigata Fanatico

Met de meest fanatieke supportersgroep mee naar Den Haag? Koop dan voor 9 euro een kaart bij FC Emmen, waarna je je via info@brigata-fanatico.nl tot 9 augustus kunt opgeven voor de busreis. De kosten hiervoor betaal je aan Brigata Fanatico. Deze optie is alleen geldig voor leden van de Brigata Fanatico.

Reizen met auto combi

Reis je met een auto combi naar de wedstrijd, haal dan voor 9 euro je kaart bij de Oude Meerdijk. Je krijgt dan ook een parkeerkaart voor de bussluis in Den Haag, inclusief routebeschrijving. Vervolgens kun je zelf naar Den Haag rijden. Personenbusjes zijn niet toegestaan. Deze kaartverkoop loopt tot 10 augustus.