Webba opent nieuw kantoorgebouw

Emmen - In een Ibiza-achtige ambiance met gekleurde vlaggetjes, lampionnen, strandstoelen, kleurrijke drankjes en lekkere muziek heeft Webba donderdagmiddag aan de Kapitein Nemostraat in Emmen het nieuwe kantoorgebouw in gebruik genomen.

Webba is een bedrijf dat websites en webshops bouwt en onderhoudt.

Edwin Gels, Stefan Kuhl en Ronnie Karstenberg van het bedrijf verrichtten de opening met burgemeester Eric van Oosterhout.

'We waren drie gelijk verliefd'

Webba, eigenaar van het gebouw, deelt deze met Spothost, Feringa Tabak, Tac team, Match personeelsdiensten en VPB parkmanagment. Kuhl: 'De afgelopen maanden hebben we flink geklust om alles te krijgen zoals het nu is. Het was een bende toen we hier de eerste keer kwamen. In het gebouw zaten krakers en die hadden er een vieze bende van gemaakt. Er lagen dode muizen op de vloer er vloog een papegaai rond en overal lag rotzooi. Maar we waren alle drie gelijk verliefd op het pand en dan met name de aanwezigheid van de twee tuinen. De aanwezigheid hiervan heeft ons besloten om ervoor te gaan.'

Webba zat al in een gebouw met andere bedrijven en dat wilden ze ook in het nieuwe pand. Behalve dat het een bepaalde charme heeft dat je met elkaar in een gebouw zit kun je elkaar volgens Kuhl ook versterken en gezamenlijk aan projecten werken. In het kantoorgebouw is nog een ruimte van honderd vierkante meter te huur.