Samen Bankieren: Zo lang mogelijk zelfstandig bankzaken regelen

Emmen - Rabobank Emmen-Coevorden zet een team van Mobiele Adviseurs in om klanten zo lang mogelijk zelfstandig te laten bankieren. Helaas zijn een aantal mensen tijdelijk of permanent mentaal en/of lichamelijk beperkt. Bij deze groep mensen is het volledig zelfstandig uitvoeren van dagelijkse bankzaken, niet altijd vanzelfsprekend meer.

Hulp nodig en wenst u een afspraak thuis of op een andere locatie? De Mobiele Adviseurs staan voor u klaar en komen naar u toe.

Met het coöperatieve karakter en intrinsieke wens om te investeren in onze (lokale-) samenleving zet Rabobank Emmen-Coevorden deze ondersteuning volop in de markt. Door de terugtrekkende beweging van de overheid, de toenemende kosten van de zorg en de grote druk op de schouders van mantelzorgers, is er een groeiende vraag naar een thuisbezoek van de Mobiele Adviseurs.

Aan de keukentafel

Tiny Luitjens, Mobiele Adviseur, maakt deel uit van dit team: ‘Aan de keukentafel met de klanten fungeren wij als een sparringpartner, klankbord, adviseur en soms gewoon als luisterend oor. Wij richten ons op het voorkomen en wegnemen van financiële zorgen. Met advies, informatie en  hulpmiddelen helpen we de klant om zelfverzekerd de dagelijkse bankzaken te kunnen regelen. Dit kan gaan om een volmacht, nieuwe pas aanvragen, online bankieren of  de verwerking van betaalopdrachten. Als Mobiele Adviseur kom ik bij de klanten huis voor een compleet persoonlijk financieel inzicht en overzicht’.

De Mobiele Adviseurs van Rabobank Emmen-Coevorden zijn te bereiken op het telefoonnummer (0591) 680 680 of per e-mail: info.emmen-coevorden@rabobank.nl