De Netwerkvloer gaat op herhaling

Emmen - Ondernemers uit de noordelijke provincies ontmoeten elkaar dinsdag 26 juni in het Atlas Theater in Emmen tijdens De Netwerkvloer. Daar kunnen zij ideeën opdoen, hun netwerk vergroten en bestaande zakenrelaties ontvangen.

Daar waar de achtbaan Tweestryd letterlijk voor nogal wat tweestrijd zorgde, gaat De Netwerkvloer juist voor eenheid. Nieuwe contacten kunnen nieuwe klanten worden en dat is precies waar De Netwerkvloer voor staat. Succes begint bij nieuwe ontmoetingen in een leuke en ontspannen sfeer.

Netwerken tussen de dieren

Exposanten die deelnemen aan het netwerkevent bezoeken ook avonturenpark Wildlands. Voor exposanten is ook een lunch beschikbaar en na afloop een diner.

Voor bezoekers

Ondernemers en bedrijven die het event willen bezoeken zijn van harte welkom. De deuren van het Atlas theater gaan 13.30 uur open. Ondernemers uit Emmen én de regio zijn aanwezig om elkaar te leren kennen en te versterken. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan speeddate sessies waar ze in korte tijd meerdere ondernemers leren kennen. De Netwerkvloer duurt tot 17.30 uur. De toegang voor bezoekers is gratis.