Kaartverkoop voor Pearl Village en Zuidenveld is gestart

Dalen - De kaartverkoop voor Pearl Village Festival (vrijdagavond 13 juli) en het Zuidenveldfestival (zaterdagavond 14 juli) in Dalen is gestart. Hoofdact van Pearl Village Festival is The Partysquad. De dj Martijn Biemans en PPM Band! zorgen voor het feest tijdens het Zuidenveldfestival.

Ook kan iedereen zich aanmelden voor allerlei activiteiten van Zuidenveld: Zuidenveldpubquiz, Copa del Zuidenveld (beachsoccer), de tuinkeuringen en kinderen voor de huisdierenkeuring.

Van 12 tot en met 15 juli is ‘Dalen in z’n element’ want dan wordt het Zuidenveld in Dalen gevierd. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd op het festivalterrein ‘De Koekamp’ in het centrum van Dalen.

Kaartverkoop

Leef je bij Pearl Village uit bij de indoormainstage of de nieuwe outdoorstage 'De Huiskamer'. Het volledige programma staat op www.pearlvillage.nl en Facebook. Qmusic-dj Martijn Biemans, afkomstig uit Coevorden, en PPM BAND! zetten de tent zaterdag op z’n kop.

Een kaart voor Pearl Village kost 10 euro en voor het Zuidenveldfestival 15 euro. Een passe partout voor beide avonden kost 20 euro. Kaarten zijn te koop via www.pearlvillage.nl en www.zuidenveld.com. Daarnaast zijn kaarten vanaf half juni te koop bij drogisterij Annico (De Waag 23) en Snackbar Dalen (Hoofdstraat 42) en tijdens het Zuidenveld op het festivalterrein. Alleen pinbetaling is mogelijk.

Aanmelding andere activiteiten

Aanmelden voor andere activiteiten kan via www.zuidenveld.com. Het gaat om de tuinkeuring, huisdierenkeuring (zaterdag 14 juli 10.00-12.00 uur), de Zuidenveldpubquiz (zaterdag 14 juli 15.00-17.00 uur), Copa del Zuidenveld, beachsoccer.