Engste horrorfilm ooit in voorpremière tijdens Kinepolis Horror Night

Emmen - 'Hereditary' is door internationale filmpers uitgeroepen tot engste horrorfilm ooit. Liefhebbers van het horrorgenre kunnen op vrijdag 8 juni de rolprent als eerste komen bekijken in bioscoopketen Kinepolis in Emmen.

Dat gebeurt tijdens de Kinepolis Horror Night, die garant staat voor kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush.

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Nadat Charlies oma overlijdt, komt langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over de afkomst van de familie Graham aan het licht. Annie, Charlies moeder, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat.

Niet voor angsthazen

De Kinepolis Horror Night begint met de korte film 'Sweet Tooth', waarna de voorpremière van 'Hereditary' volgt. In de bioscoop zullen we je de schrik van je leven bezorgen. De Kinepolis Horror Night is daarom niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar en/of angsthazen. De inloop is vanaf 21.45 uur.