Keukenstudio Emmen nu ook dealer van Miele

Emmen - Keukenstudio Emmen is er trots op dat zij het officiële dealerschap van Miele heeft gekregen. Voor de klant geeft het Duitse merk de geruststellende zekerheid dat hiermee de beste apparaten in huis worden gehaald.

Of het nu gaat om kwaliteit, techniek, comfort of design, het merk staat voor vooruitstrevendheid en een hoge standaard. Keukenstudio Emmen heeft reeds een hele lijn in haar showroom opgenomen, waar zelfs een verbouwing aan vooraf ging.

Innovatieve apparatuur

Keukenstudio Emmen heeft een volledige afdeling gewijd aan de innovatieve apparatuur van Miele. Een voorbeeld is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, die tegenwoordig vaak voorkomt in het reclameblok op televisie. Dit systeem staat werkend opgesteld in de showroom.

Naast de producten van Miele heeft Keukenstudio Emmen vanzelfsprekend ook een groot aanbod aan moderne keukens. Een opvallend voorbeeld is de Greenline keuken. De kasten van deze keuken zijn vervaardigd uit PEFC-gecertificeerd BioBoard.

Milieuvriendelijk

BioBoard is geen hout, maar bestaat uit snelgroeiend mais en andere eenjarige planten. De functionaliteit en toepasbaarheid van BioBoard zijn vergelijkbaar met meubelplaat, waar veel keukens uit vervaardigd worden. Duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook van een zeer hoge kwaliteit.

Deskundig advies

Chris Leegstra is eigenaar van Keukenstudio Emmen. Marcel Lubbers is de bedrijfsleider en een ervaren keukendeskundige. De heren bieden maatwerk en deskundig advies en zorgen er vooral voor dat het bezichtigen van een keuken of apparatuur een ontspannen uitje is. De keukenstudio is op tweede paasdag open en organiseert speciaal op deze dag een Paasshow.

Marcel Lubbers belooft een aantal spectaculaire aanbiedingen en roept daarom iedereen op om langs te komen aan de Tweede Bokslootweg 25 in Emmen.