Maak kans op mooie prijzen bij Primera

Emmen / Coevorden - Primera heeft 500 winkels in Nederland en dat wordt gevierd! Speciaal voor alle klanten is er een Primera loterij. Bij elke 15 euro (met uitzondering van boeken en tabak) die je tot en met 8 april besteedt bij de Primera-winkels aan de Dalipassage in Emmen en de Markt in Coevorden, of op Primera.nl ontvang je een kraskaart met een unieke wincode.

Je maakt kans op één van de 3500 schitterende prijzen, zoals een Fiat 500, fiets, scooter, iPad of een vliegreis. Activeer jouw wincode op Primeraloterij.nl. De trekkingsuitslag wordt uiterlijk 16 april bekend gemaakt op www.primerloterij.nl/trekkingsuitslag. De Fiat 500 is te bewonderen bij Auto Palace Emmen.

Emmer filiaal verhuisd naar Dalipassage

De Primera-vestigingen in Emmen en Coevorden worden gerund door Stefan en Herma Bating. Twee jaar geleden is de winkel in Emmen verhuisd naar de Dalipassage. ‘Onze klanten weten ons daar uitstekend te vinden’, zegt Stefan. ‘En onze winkel in Coevorden doet het ook erg goed. Daar kan de klant ook terecht voor boeken en kantoorartikelen. En we hebben ook een ING-servicepunt en een XXL-versie van PostNL.’ Tevens zijn bij beide vestigingen kaarten voor Retropop verkrijgbaar.

Meer informatie: www.primera.nl